Guangzhou Carlori Co., Ltd

Сите
  • Сите
  • Наслов
HomeПроизводиСјајно завиткан винилСупер сјај винилкристален сјај каки светло зелен за завиткување винил

кристален сјај каки светло зелен за завиткување винил

  • Опис на производот
Overview
Атрибути на производо...

Модел бр.G1-31

БрендКарлори

Применлива локацијаНалепници за тело

МатеријалПВЦ

место на потеклоКина

Size60''x59' (152cm X 18m)

Gross Weight13kg

Warranty2~3 Years

Backing PaperRelease Liner

ApplicationBody, Bumper, Hood, Car Interior, Etc.

Removal TypePeelable, No Residue, Doesn't Hurt The Paint

Package158x18x18cm, 1roll /1box

Air / Bubble FreeYes

OEM AcceptedYes

FinishCrystal gloss khaki light green

Способност за набавка...

ПакувањеВнатрешно пакување: Заштитете го производот со торба за пена PE. Надворешно пакување: картонска кутија. Конечно завиткајте го картонот со ткаена торба.

ТранспортOcean,Air,Land

Способност за снабдување+++++

ПортGuangzhou

Начин на плаќањеT/T,Paypal

ИнкотермFOB,CIF,EXW

Пакување и испорака
Продажни единици:
Roll
Тип на пакет:
Внатрешно пакување: Заштитете го производот со торба за пена PE. Надворешно пакување: картонска кутија. Конечно завиткајте го картонот со ткаена торба.

Винил за завиткување на автомобилот Карлори е обложена со хибриден пластизол гел што создава површина за само-лекување. Само-лекувачката обвивка ќе го заштити вашиот филм од вртења, мали абразии и гребнатини за наредните години. Само загрејте го поголемиот дел од штетата што ја гледате со топлински пиштол.
Карлори е компанија за заштита на автомобили чии главни производи се филм за заштита на бои, винил за завиткување на автомобили и керамички слој, незаменливи во сигурност и перформанси. Доколку сте заинтересирани, ве молиме контактирајте не за понуда и подетални информации за винил за завиткување на автомобили. Ние ќе одговориме веднаш штом ќе ја видиме пораката.

Car Wraps Near Me Prices


Предност на производот: Заштитна боја на автомобил и декорација
1. 【Супер винил】 допити високиот полимер ПВЦ винил, процес на двојно леење и лекување, со супер истегнување и отпорност на временски услови.
2. 【Почетна лепак со ниска вискозност】 Лепак со ниска вискозност, силна адхезија без дегумтинг, лесен за инсталирање. Може да се држи до која било површина, и може да се отстрани и да се примени многу пати без да се изгуби адхезија.
3. 【Исклучување на супер воздух】 Канали со ултра-висока густина, нема воздушни меури во суви апликации, брзо отстранување на воздухот, непречено пакување на возилото.
4. 【Супер затегнување】 до 5 пати поголема од истегнувањето, истегнувањето не ја менува бојата, не се крши и совршено одговара на големото тело во форма на лак.
5. 【обновува】 Ако винилот е збрчкан за време на процесот на градење, користете пиштол со топол воздух за да го загреете за да се опорави.

6. 【 Отстранлив По отстранувањето, бојата нема да биде оштетена, а бојата ќе биде заштитена како нова, а вредноста на автомобилот ќе биде зачувана.
. _ _ _

Full Car Wrap CostFull Car Wrap Cost

Во однос на хроматската аберација: Кога снимате под различна силна и слаба светлина, односот екран-тело е различен, вистинската боја на производот ќе има одредена хроматска аберација, ве молиме контактирајте не за потврда доколку сте заинтересирани.

Категории на производи : Сјајно завиткан винил > Супер сјај винил

Е-пошта на овој добавувач
  • *Предмет:
  • *До:
    Ms. Mandy Yang
  • *Е-пошта:
  • *Порака:
    Вашата порака мора да биде помеѓу 20-8000 знаци
HomeПроизводиСјајно завиткан винилСупер сјај винилкристален сјај каки светло зелен за завиткување винил
Испрати Испраќам барање
*
*

Mobile Site

Дома

Product

Whatsapp

За нас

Испраќам барање

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати